Monday, 31 December 2012

countdown 2013 ;'D



haii blog ;) lagi bape jam lagi mulai dari saat nie kite nk masok tahun BARU ! 2013. wuhuuu new year ;'D selamat datang 2013 say gud bubye to 2012. pergi jauh-2 cerita masa dalam tahun 2012. im only taking the lessons and the gud memories :) 30 smlm kiera satu family going to bangi.last wedding we all attend in year 2012. n sekaligus last vacation 4 our family. kami pergi muzium negara :)







'



countdown jomm malam nie ;'D


                                          

                                                                notapink : ta saba nak masok college !










Wednesday, 19 December 2012

RESULT ❤





KEPUTUSAN ape nie ! pmr ? ouh tidak . heee ^^ zaman to da b'lalu bg akak dik . so cmne adik-2 kte ? mesti nervous gle an :) akak faham . so bg yg berjaya taniah okay ! :D teros kan kecemerlangan anda :) n bg yg kurang bernasib baik plak tebus je mase spm nty okayy :) n yg penting jgn sesekali give up okay ! :) okayy kiera pun result kua juga :) Alhamdulillah syukur result okay . yahh even pointer turun siked :( tapi ttp syukur sbb smua pass n ta ad repeat !! sem depan kiera akan pasti kan pointer nek blik ! yeahhh u goo girl  :D

Wednesday, 12 December 2012

12 / 12 / 12




12 dec 2012 satu tarikh yg cntik kn :) okayy nie psal hal yg semalam . best sngt . walaupun dlm mse yg sme ad bnda yg ta best tpi smlm ttp best :) finally smlm kiera jumpe piqaa a.k.a along ! :D ex roomate dekat hostel mse stdy dekat kolej profesional mara seri iskandar :) da dekat setahun kteowg ta jumpe , atlast smlm along turun ipoh jugaa :) pg-2 ag da bgun siap n excited nk amek dy dkt medan kit . tpi tngu mr.hensem lame sngt , eeiie geram betul . yg kelakar ny kteowg silap medan kit . aishh , patah blik uma semata-2 nk amek no fon along . uper ny kteowg yg silap , dy tngu tmpt len . tmpt len yg kteowg cari . aishhh . atlast kul 12 jugaa lah . heee sian along kne tngu lame . soryy long ^^ dapat peluk dy lepas rindu :) dlu kteowg rapat sngt mse dekat kolej . satu blek , satu kelas . short word ^^ kurt mne kiera ad , dy ad . kurt mne dy ad , kiera ad . hehe ^^ smpai smua owg ckp kteowg nie kembar ta seiras :D mse dy nk blik semalam sdy sngt . pas nie dy nk pindah pegi joho da . bubye along . nty along jnji nk bwk kiera g legooland an :)






mr.hensem kiera pun ada ! :D



Sunday, 9 December 2012

JATUH CINTA ✿



SALAM december :) sedar ta sedar , celik ta celik da smpai bulan 12 da kte an . da nk habis tahun 2012 :) cepat je mase b'lalu . umo pun makin lame b'ganjak dan semakin tua lah kte ;D kiera sndry pun da nk masok sweet 20 next year . wahh mcm ta p'cya . ase mcm bwu mngu lepas abih SPM . alih-2 da nk msok sem3 next year :D dlm dip management multimedia . da bole kawin kod ;D ewahh gatai kau kiera ==' mr.hensem kiera ta cukup duit ag lahh . belajar pun ta habis lagi ^^ insyAllah 5 tahun akan dtng dri skunk hihihi . kteowg nk gengam degree sme-2 ^^ aminn :) moral of the story belajar lahh dlu :p okay back , title dkt atas . kiera jatuh cinta ! bak kate owg putih falling in love ewahh ^^ tapi bukan ngn owg len or mr.hensem kiera . tapi dengan 2 produk nie ^^ taraaa ' sila tengok gambar d bawah ' bole d'kate kan kiera ad semua produk dr garnier , dr pencuci smpai laahh foundation bagai semua lahh . produk dy semua mcm serasi ngn kiera . n harga dy pun b'patutan . emm maklum laa as a student . pkai ape yg mampu je lahh ^^ n Alahamdullilah smua produk dy serasi ngn kulit muke kiera . kulit pun da macam memahami tuan dy nie yg kekurangan money nk beli yg mahal-2 ^^ walaupun kulit ku ta semulus lisa surihani , ta secerah fazura , ta secantik maya karin tapi ku tetap ingin m'jage ny supaya bersih selalu hihihi . n produk kecantikan yg kedua cewahhh da mcm ==' mcm ape erk hehe . lux white impress . yg nie act aku bwu je beli 5 ary yg lalu . nk bwu bpe kali aku pkai kesan dy wahh mmg impress ^^ mmg syok lahh owg kate . klu mndy ngn sabun lux bwu nie :) sblum nie mmg aku pkai lux yg biasa . tpi d'sbb kn kulit badan , tangan smua da mula sunburn akibat aku dok p kolej nk en.ego aku to aku mula cari segala sabun atau losyen untuk m'gembalikan balik kecerahan kulit ku . ewahh . sbnrny aku ta ad lahh putih mne . n atlast lux kuar kan jugaa produk yg mcm aku nk ;D aku nie ibarat owg yg ngtok disorong kan bantal lahh ^^ tapi seyes mmg best sabun lux yg bwu nie :) mula-2 try aku da beli botal besar dekat watson jusco hihi . lepas nie refill je lahh ^^ soo aku ta saba nk tngu bpe bulan or bpe tahun akan dtng , putih ta aku . hihihi





' sebaik-2 produk kecantikan ialah AIR SEMBAHYANG :) ' renung-2 kan lahh dan selamat b'amal :D