Wednesday, 30 May 2012

Segmen Klik Churp-Churp & Nuffnang '


orait kali nie kiera nk join segmen nie :) shap kongsi ngn kiera . ty :)

buat entry pada blog korang ' Segmen Klik Churp-Churp & Nuffnang '
folow dulu blog shap
komen pada entri

BERMULA
1 jun 2012

TAMAT SHAP KLIK 
30 JUN 2012

lelaki vs perempuan ber shopping ~~



hye :)
naturally kiera mmg minat sangat shopping . alaahh kowg biasa lar gegurl an . it's normal rite ? bagi kiera sendiri shopping nie ibarat terapi diri bagi hilangkan stress . alaa mcm pegi spa gitu hehe . shopping plak x semesti ny baju aje . beli barang dapur pown shopping gk hehe .kalau owg len nk hilang kn stress susah paya pegi sana sini an . b'cuti , pegi spa , buat yoga mcm-2 ar . tapi kiera cukup dengan tidur , bangun , b'siap pergii shopping mall ! ahh bahagia ny . hehe . tapi kadang-2 ada satu gk maslh bagi kiera ar . sebab kiera dikelilingi oleh lelaki-2 yang sangat lar payah , susah nk ajak teman pegi shopping . nk pegi sendiri sangat lar x mampu sangat hehe . sebab x pandai bawa kereta . harap mybabyboy 2 jerk ar . tpi dy x ada bonet macam kete . masalah ckit 2 hehe . ada lelaki minat shopping x ? hehe and cerr kowg tengok kurt bwh nie . lelaki-2 disamping kiera cm nie ar --'

haihh --,

Sunday, 20 May 2012

SALE UOALLsss !


hye . skunk hujan lebat dekat kawasan uma kiera . sejukk . . beshh :) hujan-2 nie da x tau nk wt ape an . ape agg update blogg gua ar beb . hee . blog yang sangat lar sederhana nie :) skunk nie act kiera tgah layan mentor . tapi kiera x berapa larh follow sangat benda alah nie hehe :D sebab too kiera amk kesempatan nie untuk update blog :) oke back tooo title di atas ' hari to kiera pegi MYDIN MALL yang baru buka dekat tempat kiera cehh tempat kiera ar konon . mydin nie yang terbesar di DUNIA tau ehh x-2 di MALAYSIA saja lar :D 

dekat je dengan uma kiera :)
dekat luar
karoke dengan bowling x buka agg
tapii yang paling kiera x tahan 2 sale dy . YA ALLAH mmg durian runtuh . mmg shopping habis ar . hehe oke kowg byg kan sepasang baju kurung 2 harga paling murah 19 : 9o u :D haha da ar kiera nie mmg naturally gila shopping huahaha . 

joomm girll . join mee :)
oke da mulaa gila ngn mama :D
yang nie besa ma . x ad saiz kite . ahh maklum ar saiz badan mama lby kurng je ngn kiera . tukar-2 baju je :)



aihh adik da mula bosan hehe and focus dekatt price tag 2
cantik ar baju kurung saya ? haha
oke yang nie yg malas nie . nk bayar je da spend time dekat setngah jam  --'
shopping dengan mama :)
time nie mama ngh pilih bju abah :)
oke da stoop jap . suda penatt haha

Wednesday, 16 May 2012

KERACUNAN MAKANAN :(


   



haii :)



bosan ouh kiera skunk ? update blog ahh hehe .nk cite ckit . hari selasa hari too kiera ada paper PENGAJIAN ISLAM . soo mlm to stdy macam biasa ttbe cehh ayat ttbe gitu :D oke back . kiera rase nk termuntah and asyik ulang alik pegi toilet . badan mmg rasa lemah cngt . kiera da risau ar . esok da ar ada paper . takot sangat . mmg x bole nk tdo :( nasib esok paper lewat pkul 2:30 . malam 2 juga abah bwk kiera pegi klinik . and teka kiera kne ape ? hehe . menyesal hari itu kiera breakfast makan mee goreng dekat cafe too . syaqiera awk kne keracunan makanan nie . da kena amk darah pulak . pasrah jee lar . tapi alahamdulilah tak ada ape-2 yang serius . kena makan ubat . nie yang bahagian paling tak gemari nie dongg --



saya memang anti ubat : D

tapi pas makan oke sikit and da bole pegi jawab final dengan aman  :)  tak percaya  see-2 :D

muke excited da sihat haha
stdy jap bersama clazmate saya vee :) sblum masok hall
oke nmpk sangat menipu je haha
berehat sebentar bersama cadbury dan duchlady :)
oke bubye :D

Sunday, 13 May 2012

hari IBU :) HARAM ar . whatt ? betul ker >



cerr korang tengok nie .



btw Too my mom I LOVE YOU everyday :)
Norazah Binti Abdul Aziz .

orang yang telah b'susah payah tidak kire ape pown untuk kiera  .   mama kiera :)





wit my everything :)

Saturday, 12 May 2012

PERMULAAN


 
Haii semua ^^ . im kiera . my full name NURSYAQIERAH BINTI ZAMRI . kiera
act baru lepas habis FINAL untuk sem 1 . umo kiera 19 . tapi klu nk betul-2 cukup lar bln 10 nie hehe ^^ .
uOolls kalau nak kenal dengan lebih rapat dengan kiera dialu-alu kan follow : ) maybe dalam facebook korang x akan kenal sangat kowt perangai kiera haha : D
ehh korang besh ker ada blog sendiri nie ? bagi kiera ase ny bez kowt hee . tengok kawan-2 update story diowg and atlast tangan nie t'gatai lar tekan CREATE A BLOG  hehe . hajat di aty sebenar ny da lame nk buat diary online nie tapi mase x m'gizin kan untuk m'gadap laptop b'jam-2 macam kiera buat skunk hehe . tapi t'hasil lar juga blog kiera yang naif nie : ) kiera harap korang bole terima dengan baik kehadiran kiera di dalam dunia blog nie .

AMBIL GALAH TOLONG JOLOK KAN
SAYA BUDAK BARU BELAJAR
KALU SALAH TOLONG 
TUNJUK KAN YEAA : )
haii : )