Saturday, 12 May 2012

PERMULAAN


 
Haii semua ^^ . im kiera . my full name NURSYAQIERAH BINTI ZAMRI . kiera
act baru lepas habis FINAL untuk sem 1 . umo kiera 19 . tapi klu nk betul-2 cukup lar bln 10 nie hehe ^^ .
uOolls kalau nak kenal dengan lebih rapat dengan kiera dialu-alu kan follow : ) maybe dalam facebook korang x akan kenal sangat kowt perangai kiera haha : D
ehh korang besh ker ada blog sendiri nie ? bagi kiera ase ny bez kowt hee . tengok kawan-2 update story diowg and atlast tangan nie t'gatai lar tekan CREATE A BLOG  hehe . hajat di aty sebenar ny da lame nk buat diary online nie tapi mase x m'gizin kan untuk m'gadap laptop b'jam-2 macam kiera buat skunk hehe . tapi t'hasil lar juga blog kiera yang naif nie : ) kiera harap korang bole terima dengan baik kehadiran kiera di dalam dunia blog nie .

AMBIL GALAH TOLONG JOLOK KAN
SAYA BUDAK BARU BELAJAR
KALU SALAH TOLONG 
TUNJUK KAN YEAA : )
haii : )

4 comments:

  1. oo..newbie lg ye..its okay dear..slow2..mira pun xdela lama dlm blog..br 4bulan lebih..hehe....kite bermula dr bawah ...keep it up,.and happy blogging..:)

    ReplyDelete
  2. hahaha..kiera wah dh cntik dh blog dia..tahniah2...truskn erk...uhuhu...:)

    ReplyDelete
  3. ouhh ty mira :) yea tgah slow-2 nie hehe . mencuba .

    ReplyDelete