Friday, 22 June 2012

KITCHEN TIME ♥


sape tak pandai masak ? hehe kiera pun act x ada ar pndai mana , baru nk b'tatih dalam bab masak memasak nie . yea lahh  umo da besar gajah macam nie baru terhegeh-2 nk belajar masak kn . kire mcm umo da bole jadi bini orang kowt haha . nampak sangat gatai kiera nie an . alaa sikit-2 x per kowt haha . oke-2 back , tadi petang mama tnya kiera , 

MAMA : haihh adik - sambil cuit aku - makan petang hari nie nak buat apa erk ? 
- cakap loghat pinang , mama , abah orang pinang -
KIERA : buat jerk lar apa-2 ma janji bole sumbat and kenyang haha , - pas2 kiera kena cubit haha -

anddd atlastt terjadi lar benda nie , kiera n mama buat ROTI JALA atau dalam loghat kami dlm ruma , orang pinang panggl ROTI SORAII .
 
tapi biasa-2 jerk lar , first time buat ar .


tengah goreng :D

habis comot dapur :D

tadaaaa haha ,









No comments:

Post a Comment